RABATTER

 

VENNERABATT

 

Med tjenesten vennerabatt og en liten innsats, kan din gruppe opparbeide en langt bedre total rabatt på russetøyet. Har dere gode venner eller kjenner andre russegrupper, vil dere motta rabatt for hver gruppe dere verver.

 

Med vennerabatt er det penger å spare, men det er en øvre grense for hvor mye rabatt som kan opparbeides, ref. vilkår under. Vennerabatt gjelder kun i det tilfellet av at russegrupper som verves, gjør en avtale om å handle utstyr
fra RusseDesign.

 

Gruppen mottar 5% rabatt per vennegruppe!

 

Vervekampanjen gir 5% rabatt per vervet vennegruppe, inntil en total maksimum rabatt på 25%. Dette betyr at dersom en gruppe ikke har annen rabatt, kan det verves opp til 5 venne- grupper. Har en gruppe allerede 15% rabatt, må det verves 2 vennegrupper for maks rabatt. Rabatt mottas kun dersom vennegrupper handler hos RusseDesign og kampanjen gjelder kun frem til din gruppe har mottatt utstyr m/faktura. Rabatter trekkes ikke i fra betaling etter at faktura er sendt.

 


PAKKERABATT

 

Vi tilbyr en rabattstruktur for kjøp av ferdig oppsatte pakkeløsninger, se også pakker. Når du handler et visst volum av varer, belønnes dette med en rabatt:

 

  • Basic-pakke 5%.
  • Standard-pakke 10%.
  • Premium-pakke 15%.

 

For å oppnå pakkerabatter må alt utstyret i pakken være til èn og samme person. Det er ikke mulig å dele opp en ferdig pakkeløsning på flere personer.

 

Dersom du kjøper utstyr med tilsvarende verdi som en av våre pakker, vil vi kunne gi tilsvarende rabatt basert på volumet av varer.

 

Ta kontakt for tilbud →