OM OSS

 

RUSSE DESIGN
- A SPORT INNOVATION BRAND!

 

RusseDesign er en russeleverandør som liker å gå nye veier og har derfor spesialisert seg på custom designet russetøy. Bedriften består av et team med lang erfaring innen tekstilbransjen og med spesialkompetanse innen produksjon av custom design tekstil. Vi har passion for russ og er et team med dedikert lidenskap for det vi driver med.

 

Visjonen vi bestreber å oppnå for våre kunder kan enkelt gjengis som: Freedom of Choice - mange muligheter, få begrensninger. Vi ønsker å spesialisere oss som en nisjèleverandør, hvor vi skal levere produkter til våre russegrupper med det lille ekstra som profilerer gruppens tema på en helt ny måte.

 

Som bedrift skal vi være innovative, utvikle smarte løsninger og gjøre bruk av ny teknologi slik at vi kan tilby våre kunder tjenester som gir betydelig valgfrihet og fleksibilitet. En verdikjede med minst mulig ledd, kortreiste produkter og bedre produksjonsmetoder gjør at vi kan levere custom design til konkurransedyktige priser.

 

Vi er en forutsigbar leverandør da våre custom design produkter produseres fortløpende. Med egen fabrikk er vi ikke styrt av andre aktørers markeder, men har full kontroll på egen utvikling og produksjon. Vi kan når som helst i samarbeid med kunden produsere on demand akkurat det utstyret kunden har behov for.

 

RusseDesign er the new kid on the block i russemarkedet og vi skal alltid pushe grenser for å gi deg som kunde smartere og bedre tjenester. Vårt mål er å bygge et sterkt brand gjennom å være en foretrukket partner til russemarkedet. No Limit eies av Sport Innovation AS.

 


 

 

   ET VERDIVALG

 

     → Vi produserer i Europa, for kortreist transport og hurtige leveranser.

 

     → Vi produserer nøyaktig antall plagg/produkter kunden har behov for.

     

     → Vi har gjort tøffe valg for å unngå unødig masseproduksjon og overskuddslagre.

 

     → Vi benytter moderne produksjonsteknologi, med økt holdbarhet og tydelig miljøgevinst.
 

     → Vi bedrer logistikken og øker effektiviteten ved å begrense antall ledd i verdikjeden.
 

     → Vi fokuserer på etisk handel, i tråd med EUs direktiver for gode arbeids- og miljøvilkår.